GIH-podden

Trailer

April 06, 2021 Gymnastik- och idrottshögskolan Season 1 Episode 0
GIH-podden
Trailer
Show Notes Transcript

Vill du lära dig mer om idrott, träning och hälsa? Då ska du lyssna på det första avsnittet av GIH-podden som släpps om några veckor! Jag som pratar heter Kalle, och jag jobbar som kommunikatör här på Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. I GIH-podden kommer vi att prata med forskare, lärare och yrkesverksamma inom idrott och fysisk aktivitet – allt för att både jag och du som lyssnar ska få lära oss massor av matnyttiga saker om träning och hälsa. Jag hoppas verkligen att du vill följa med mig på denna resa in i idrottsvetenskapens spännande värld. Isåfall är det bara att du håller utkik i våra sociala medier och i din podcastspelare, så hörs vi snart igen! Musik: Windy av Ikson

Hej! Vill du lära dig mer om idrott, träning och hälsa? Då tycker jag att du ska lyssna på det första avsnittet av GIH-podden som släpps om några veckor! 

Jag som pratar heter Kalle, och jag jobbar som kommunikatör här på Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. I GIH-podden kommer vi att prata med forskare, lärare och yrkesverksamma inom idrott och fysisk aktivitet – allt för att både jag och du som lyssnar ska få lära oss massor av matnyttiga saker om träning och hälsa.

Jag hoppas verkligen att du vill följa med mig på denna resa in i idrottsvetenskapens spännande värld. Isåfall är det bara att du håller utkik i våra sociala medier och i din podcastspelare, så hörs vi snart igen!